Што се уплаќа денес? (23.05.2020)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе биде точен показател, па ќе не почести со солидна квота.

Волфсбург – Дортмунд – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.549 евра. За победа на Волфсбург уплатени се 7.129 евра, за реми 3.095 евра, додека останатите 74.325 евра се уплатени за победа на Дортмунд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*