Голови на двете страни за наплата на супер квота!

традиција

Денес од 20:05 во рамките на унгарскиот куп се сретнуваат екипите на МТК и Хонвед.

MTK  во последните пет кола запиша две победи, две реми и еден пораз, од кој реми резултатите беа во рамките на пријателските натпревари.

Хонвед го има истиот учинок како и МТК, па може да кажеме дека се сретнуваат екипи со многу слична форма. Сепак Хонвед е дел од првата унгарска лига.

Интересно за овие две екипи е тоа што кога ќе се сретнат меѓусебе, головвите се скоро секогаш присутни, односно тоа било случај на последните шест дуели каде што е постигнат по најмалку еден гол на двете страни.

Наш предлог:

ГГ @ 1.85 во William Hill

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*