Што се уплаќа денес? (28.02.2020)

Уплатата во последните неколку дена е одличен показател за добивка, па веруваме дека така ќе биде и денес.

Норвич – Лестер 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 45.504 евра. За победа на Лестер уплатени се 38.103 евра односно 84%, за реми уплатени се 9%, додека за победа на Норвич уплатата изнесува 7%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*