ТИП НА ДЕНОТ: (26.02.2020,21:00) РИДИНГ – ВИГАН

ПОГОДОК НА ДВЕТЕ СТРАНИ

Англија, Чемпионшип, 26.02.2020: Ридинг – Виган ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ридинг и Виган од рамките на англискиот Чемпионшип. Ридинг полека, но сигурно се оддалечува од црвената зона, а со оглед на тоа што главна цел им е опстанокот, може да кажеме дека фановите се задоволни. Од друга страна, Виган е сеуште на позиција која води едно ниво подолу, но до крајот има уште многу. Да се типува конечен исход на овој дуел е тешка задача, па затоа предлагаме голови. Наш предлог е ГГ а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.88.

УСПЕШНОСТ ФЕВРУАРИ: 18/25

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*