Што се уплаќа денес? (26.02.2020)

што се уплаќа денес

Уплатата и вчера беше точен показател, па може да кажеме дека то значи и почеток на една добитна серија. Денес одиме на трета среќа.

Миделсброу – Лидс – 2 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 30.369 евра. За победа на Миделсброу уплатени се 5.586 евра, за реми 3.649 евра, додека останатите 21.134 евра се уплатени за победа на Лидс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*