ТИП НА ДЕНОТ: (31.12.2019,15:25) AЛ КАДИСЈА – АЛ НАХОМ

ЕФИКАСЕН НАТПРЕВАР ВО САУДИСКА АРАБИЈА

Саудиска Арабија, Премиер лига, 31.12.2019: Ал Кадисја – Ал Нахом ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ал Кадисја и Ал Нахом од Премиер лигата на Саудиска Арабија. Домаќините се наоѓаат на горниот дел од табелата и целта им е да завршат таму, но во последно како да се навлезени во некоја криза. Ал Нахом е на претпоследната позиција, а тоа е и оправдано бидејќи имаат многу лош скор. Наш предлог е 1 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.50.

УСПЕШНОСТ ДЕКЕМВРИ 20/30

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*