Што се уплаќа денес? (31.12.2019)

што се уплаќа денес

За крај на годината се надеваме дека ќе забележиме добивка во нашата најуспешна категорија.

Муктијода – Башундара – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.443 евра. За победа на Муктијода уплатени се за 1.123 евра, за реми 945 евра, додека останатите 6.375 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*