Натпревар со драстичен пад на коефициентот (02.11.2019)

пад на коефициенти

Во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме за денес натпревар кој бележи пад на коефициентот и тоа за победа на аутсајдерот.

Јонг Дордрехт – Јонг Валвијк – 1 @ 5.29 во Bet365

Почетната вредност за победа на Јонг Дордрехт беше 6.89, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 5.29 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*