НЕ СМЕЕТЕ ДА ПРОПУШТИТЕ: Black Friday вртоглава понуда од 1хВеt!

Black Friday или црн петок е понуда која е атрактивна во последно време и практично тоа значи широки понуди и големи попусти.

Поимот Black Friday може да се сретне во секоја сфера, а се разбира дека и обложувањето знае да искористи.

Имено, 1xBet по повод овој ден нудат фантастична понуда за сите нови корисници, која дефинитивно не смеете да ја пропуштите. Поточно, тие нудат 200% бонус до најмногу 11.190 денари.

Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се ТУКА
  • Направете го вашиот прв депозит од најмалку 56 денари
  • Добијте 200% бонус

Услови и права за користење

  • Бонусот се префрла автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши депонирањето на средства. Бонусот се префрла само на сметки со целосно комплетирани профили.
  • Бонусот мора да се искористи во рок од 30 дена од денот на регистрација. После 30 дена, бонусот и сите добивки направени од бонусот ќе бидат поништени.
  • Само еден бонус е дозволен по клиент, по семејство, по споделен компјутер и споделена IP адреса, како и по било кој детал на сметката како што се e-mail адреса, банкарска сметка, информации за кредитна картичка и број на сметка во платежен систем. Било кој вид на злоупотреба на понудата може да доведе до затварање на сметката на корисникот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*