Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.11.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од португалска Лига Про.

Ковиља – Фаирензе – 2 @ 2.53

Почетната вредност за победа на Фаирензе беше 3.31, а во моментов бележи пад од скоро 24% и се плаќа со квота 2.53 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*