ТИП НА ДЕНОТ: (21.11.2019,19:00) НОТОДЕН – АСАНЕ

СУДИР НА РАЗЛИЧНА ФОРМА

Норвешка, Доигрување елиминација, 21.11.2019: Нотоден – Асане ТИП Х2

Резултат: 1-3

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Нотоден и Асане од рамките на норвешкиот бараж за елиминација. Нотоден како да навлезе во криза, а тоа го докажуваат и резултатите наназад каде што овој тим нема победа цели седум натпревари. Од друга страна Асане изгледа како поамбициозен тим и сметаме дека на овој натпревар нема да бидат поразени. Наш предлог е Х2 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.53.

УСПЕШНОСТ НОЕМВРИ 16/20

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*