Што се уплаќа денес? (21.11.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој има навистина солидна квота, а се надеваме дека ќе бидеме и добитни.

Хакен – Норби – 2 @ 2.86

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.861 евро. За победа на Хакен уплатени се 368 евра, за реми 261 евро, додека останатите 4.232 евра се уплатени за победа на Норби.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*