Натпревар со драстичен пад на коефициентот (09.11.2019)

пад на коефициенти

Денес веруваме дека падот на коефициентот ќе биде одличен показател за наплата на супер коефициент.

Логронес – Ваљадолид Про. – 2 @ 3.53 во Bet365

Почетната вредност за победа на гостите беше 4.45, а во моментов бележи пад од скоро 21% и се плаќа со квота 3.53 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*