ТИП НА ДЕНОТ: (08.11.2019,20:45) САСУОЛО – БОЛОЊА

тип на денот

СУДИР НА ЛОША ФОРМА

Италија, Серија А, 08.11.2019: Сасуоло – Болоња ТИП ГГ

Резултат: 3-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Сасуоло и Болоња од рамките на италијанската Серија А. Домаќините се во очајна форма, а тоа го покажуваат резултатите наназад каде што во последните пет натпревари имаат победено само еднаш. Што се однесува до Болоња, истото важи и за нив, па затоа велиме дека овде имаме судир на лоша форма. Наш предлог е ГГ а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.64.

УСПЕШНОСТ НОЕМВРИ 6/7

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*