Што се уплаќа денес? (08.11.2019)

што се уплаќа денес

Денес во рамките на оваа категорија имаме натпревар со солидна квота и интересен распоред на уплатата.

Лориент – Ниорт – 1 @ 1.52

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 20.903 евра. За победа на Лориент уплатени се 19.537 евра, за реми 1.197 евра, додека останатите 169 евра се уплатени за победа на Ниорт.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*