Натпревар со драстичен пад на коефициентот (07.11.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар кој ни доаѓа од кувајтската Лига.

Ал Насер – Казма – 1 @ 3.31 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ал Насер беше 4.28, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 3.31 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*