Натпревар со драстичен пад на коефициентот (31.10.2019)

пад на коефициенти

Веруваме дека денес падот на коефициентот ќе биде одличен показател за наплата на супер коефициент…

Аиоликос – Ламиа – 1 @ 3.50 во Bet365

Почетната вредност за победа на Аиоликос беше 5.05, а во моментов бележи пад од скоро 31% и се плаќа со коефициент 3.50 во Bet365 .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*