Натпревар со драстичен пад на коефициентот (18.10.2019)

пад на коефициенти

Веруваме дека и денес падот на коефициентот ќе биде точен показател, па поради тоа ќе наплатиме топ квота.

Акхисар – Ескишехир – 2 @ 5.71

Почетната вредност за победа на гостите беше 7.90, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 5.71 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*