Натпревар со драстичен пад на коефициентот (11.10.2019)

пад на коефициенти

Во оваа категорија како што добро знаете ви претставуваме натпревар кој бележи огромно намалување на коефициентот, па често тоа е точен показател.

Стренхаусмир – Ватерфорд – 2 @ 2.00 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ватерфорд беше 3.27, а во моментов бележи пад од скоро 39% и се плаќа со квота 2.00 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply