ГГ традицијата продолжува и денес!?

традиција

Денес од 19:30 во рамките на германската регионална лига се сретнуваат екипите на Валдорф и Офенбах.

Валдорф се наоѓа на 6-та позиција со вкупно освоени 20 бода и учинок од 5 победи, 5 реми и 2 порази.

Офенбах е една позиција над Валдорф и нивниот досегашен учинок е 6 победи, 3 реми и 3 порази со вкупно освоени 21 бод.

Интересно за меѓусебните дуели на овие два ривали е тоа што секогаш кога ќе се сретнат гол постигнуваат двете екипи, односно така било на последните 7 дуели. Се надеваме дека гол традицијата ќе продолже и денес.

Наш предлог:

ГГ @ 1.60 во William Hill

Be the first to comment

Leave a Reply