Што се уплаќа денес? (08.10.2019)

што се уплаќа денес

За денес овде решивме да ви претставиме натпревар со одлична квота и интересен распоред на уплатата.

Оксфорд – Портсмут – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.691 евро. За победа на Оксфорд уплатени се 5.588 евра, за реми 73 евра, додека останатите 30 евра се уплатени за победа на Портсмут.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply