ТИП НА ДЕНОТ: (11.09.2019,21:00) ГОИАС – ЛУВЕРДЕНЗЕ

ГОИАС ЗА „ОДМАЗДА“

Бразил, Копа Верде, 11.09.2019: Гоиас – Лувердензе ТИП 1

Резултат: 4-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Гоиас и Лувердензе од рамките на бразилскиот Копа Верде. Гоиас во првиот натпревар иако доминираше на теренот сепак резултатот беше во корист на Лувердензе, па тие во овој натпревар влегуваат со позитивен резултат. Сметаме дека Гоиас овде ќе притиска, па затоа и предлагаме победа за нив. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.57.

УСПЕШНОСТ СЕПТЕМВРИ 7/10

Be the first to comment

Leave a Reply