Што се уплаќа денес (11.09.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател, па сите што не послушаа наплатија одличен коефициент.

Рождел – Манчестер Сити У21 – 2 @ 2.52

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5840 евра. За победа на домаќините се уплатени 470 евра, за реми 690 евра, додека останатите 4.680 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply