ТИП НА ДЕНОТ: (10.09.2019,20:45) МОЛДАВИЈА – ТУРЦИЈА

ТУРЦИЈА БЕЗ ПРАВО НА КИКС

Меѓународен, Квалификации за ЕП 10.09.2019: Молдавија – Турција ТИП 2/2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Молдавија и Турција од рамките на квалификациите за Еуро 2020. Молдавија досега во квалификациите има победено само еднаш, а тоа доволно зборува дека шансите за пласман им се минимални и скоро и да ги нема. Турците играат одлично и до самиот крај ќе се борат за втората позиција, па поради тоа и немаат право на кикс посебно со вакви селекции како што е Молдавија. Наш предлог е 2/2, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.83.

УСПЕШНОСТ СЕПТЕМВРИ 6/9

Be the first to comment

Leave a Reply