Што се уплаќа денес? (10.09.2019)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата може и денес да биде одличен показател за конечниот исход, како што било и многу пати наназад.

Црна Гора – Чешка – 2 @ 2.22

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 20.832 евра. За победа на Црна Гора уплатени се 3.132 евра, за реми 5.462 евра, додека останатите 12.249 евра се уплатени за победа на Чешка.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply