Натпревар со драстичен пад на коефициентот (10.09.2019)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме еден исклучително импресивен натпревар со квота која воопшто не е за потценување.

Англија – Косово – 2 @ 21.80 во Bet365

Почетната вреднсот за победа на Косово на овој натпревар изнесуваше 40.36, а во моментов бележи пад од 46% и се плаќа со вредност од 21.80 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply