Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.08.2019)

Многу често во оваа категорија ви предлагаме натпревари со високи коефициенти, а често и тие натпревари се добитни.

Браво – Триглав 1 @1.66

Натпревар од словенската прва лига каде почетната квота за победа на домаќинот беше 2.40, а во моментов таа квота е намалена за 29% и се плаќа со 1.66 во 1xBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*