Што се уплаќа денес? (16.08.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател, па сите што не послушаа веруваме дека добро заработија. За денес повторно сингл со топ квота.

Атлетик Билбао – Барселона – 2 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 86.733 евра. За победа на Атлетик Билбао уплатени се 7.670 евра, за реми 5.762 евра, додека останатите 73.300 евра се уплатени за победа на Барселона.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply