ТИП НА ДЕНОТ: (15.08.2019,18:00) ХЈК – РИГА

тип на денот

ХЈК Е ПОКВАЛТИЕТЕН ТИМ

Меѓународен, ЛЕ, 15.08.2019: ХЈК – Рига  ТИП 1

Резултат: 2-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу ХЈК и Рига од рамките на квалификациите за ЛЕ. ХЈК иако беше доминантен во првиот натпревар против Рига сепак не успеа да стекне предност, па натпреварот заврши реми 1-1. Рига од друга страна нема кој знае какви амбиции, а најверојатно овде ќе им заврши натпреварувањето. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.66.

УСПЕШНОСТ АВГУСТ: 10/14

ХЈК – РИГА 1
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply