Што се уплаќа денес? (15.08.2019)

што се уплаќа денес

Во оваа категорија безброј пати сме биле добитни, па се надеваме дека и денес ќе започнеме една одлична и победничка серија.

Аполон – Австрија Виена – 1 @ 1.99

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува  5.676 евра. За победа на домаќините уплатени се 5.397 евра, за реми 133 евра, додека останатите 146 евра се уплатени за победа на Австрија Виена.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply