Натпревар со драстичен пад на коефициентот (13.08.2019)

пад на коефициенти

Денес ви претставуваме натпревар со помал коефициент, но истиот бележи доста голем пад.

Гилингам – Њупорт – 1 @ 1.47

Овој натпревар ни доаѓа од англискиот куп. Почетната вредност за победата на домаќинот беше 2.11, а моментално во Bet365 се плаќа со квота од 1.46, односно бележи пад на од 31%.

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*Вредностите на коефициентите се од информативен карактер и нашиот портал не сноси апсолутно никаква одговорнсот за евентуален пад на натпреварите*

Be the first to comment

Leave a Reply