ТИП НА ДЕНОТ: (12.08.2019,19:00) ГЕТЕБОРГ – ФАЛКЕНБЕРГС

ОТВОРЕНА ИГРА ВО ШВЕДСКА

Шведска, Прва лига, 12.08.2019: Гетеборг – Фалкенбергс  ТИП ГГ

Резултат: 1-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Гетеборг и Фалкенбергс од рамките на шведската елитна лига. Домаќините се борат за да стигнат до горните позиции и да обезбедат пласман во европските квалификации. Од друга страна гостите би биле задоволни со навремен опстанок. Овде имаме натпревар каде што и двете екипи имаат цели, па затоа очекуваме отворена игра. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.75.

УСПЕШНОСТ АВГУСТ: 8/11

ГЕТЕБОРГ – ФАЛКЕНБЕРГС ГГ
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply