Што се уплаќа денес? (12.08.2019)

што се уплаќа денес

Веруваме дека денес уплатата по кој знае кој пат ќе биде одличен показател и ќе не почести со одлична квота…

Каршлуе – Хановер – 1 @ 2.37

Вкупната уплат ана овој натпревар изнесува 37.812 евра. За победа на домаќините уплатени се 31.709 евра, за реми 3.332 евра, додека останатите 2.771 евро се уплатени за победа на Хановер.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply