Натпревар со драстичен пад на коефициентот (12.08.2019)

пад на коефициенти

За денес во оваа категорија ви претставуваме натпревар на кој е намален коефициентот, а тоа досега во пракса се покажало како точен показател.

Стабаек 2 – Аленсунд – 2 @ 2.79 во Bet365

Овој натпревар ни доаѓа од норвешката трета дивизија и е закажан за денес од 14:00. Почетната вредност за победа на гостите беше 4.11, а во моментов бележи пад од 32% и моментално нивниот триумф во Bet365 се плаќа со квота 2.79.

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*Вредностите на коефициентите се од информативен карактер и нашиот портал не сноси апсолутно никаква одговорнсот за евентуален пад на натпреварите*

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*