Трките со кучиња се уште постојат, а еве каде да се обложите!

трки со кучиња

Трките со кучиња беа дел од секоја обложувалница во минатите години, но како што изминува времето речиси и невозможно е да се најде овој вид на спорт во локалните обложувалници.

Сепак онлајн обложувалниците не го изоставија овој спорт за обложување, па обложувалницата на Bet365 во својата понуда ги има и овие трки.

Трките најчесто се составени од шест до девет кучиња, а истите ги има на секои 15-20 минути.

За сите што не знаат, вашата обврска на овој вид обложување е да погодите кое куче ќе заврши на првото место, а за секој победник има посебна квота.

Кога станува збор за коефициентите, тие најчесто се движат во вредност од 3.00 до 15, но некогаш се возможни и поголеми промени.

За да стигнете до нив е многу едноставно. Во мени лентата која се наоѓа на десната страна имате категорија Greyhounds, а тука ви се покажуваат сите трки кои се достапни за обложување.

Откако ќе го поставите облогот, имате можност и да ја следите трката во живо, а тоа дефинитивно предизвикува посебно чувство на возбуда. (минималниот облог за да ви се овозможи стримот е 0.50 центи)

Тие досега што имале можност да се обложат на овој вид спорт, сведоци се дека возбудата на ова обложување е голема, па ви препорачуваме да пробате и вие.

Доколку одлучите да се обложувате регистрирајте се ТУКА и не заборавајте ги бесплатните кредити од 25 евра кој ви следуваат на вашиот прв депозит! 

*Одлична можност за нов почеток*

Обложи се на трки со кучиња во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*