Совети кои имаат бесценета вредност: Ова е клучот за успех во обложувањето!

Разумното повремено коцкање е забавен начин за следење на спортот кој го сакате и може да стане добар начин за остварување дополнителна заработка, а како да го извлечете максимумот од тоа ќе ви прикажеме во текстот подолу.

Запознајте се со спортот на кој се обложувате

Не се секогаш важни само меѓусебните дуели, туку важно е и како играат моментално фудбалерите на тимот кој сакате да го ставите на вашиот тикет. Дали играат офанзивно или дефанзивно, дали одржуваат посед на топката или среќата има голема голема улога? Ова се само основни работи за кои треба да се информирате пред да го изиграте тој пар на вашиот тикет…

Омилените не победуваат секогаш

Иако е ова очигледно, понекогаш е многу тешко да се објасни на навивачите дека нивниот клуб не може секогаш да победува. За тоа се добар пример тенисерите …

Започнете со вртоглави 7500 денари повеќе на вашата сметка!

Што помалку избор, тоа подобро

Тоа е нешто што поголем дел од кладилничарите го заборава. Голема е можноста за добивка ако се обложувате на помалку натпревари.

Не се обложувајте со срцето

Немојте ниту да помислите да се обложувате со емоциите. Без разлика колку и да сакате вашиот тим да победи, тоа некогаш е невозможно со оглед на силата на противникот.

Важно е да се нагласи тоа дека не треба да изгубите повеќе од предвиденото, па да ја загрозите својата егзистенција. Ако играте за да ги вратите изгубените пари, тогаш е прекасно. Доколку повеќе нема забава во обложувањето, време е да престанете со таа проблематика.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*