Што се уплаќа денес? (10.06.2019)

што се уплаќа денес

И вчера уплатата по кој знае кој пат не усреќи и ни даде одличен коефициент, па се надеваме дека сите што не послушаа одлично заработија.  За денес повторно сингл со одличен коефициент.

Латвија – Словенија – 2 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 74.587 евра. За победа на домаќините уплатени се 3.352 евра, за реми 5.869 евра, додека за победа на Словенија уплатени се 65.366 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply