ТИП НА ДЕНОТ: (31.05.2019,20:45) ВЕКСФОРД – ДРОГЕДА

ДРОГЕДА ДОМИНАНТНА

Ирска, Втора лига, 31.05.2019: Вексфорд – Дрогеда ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Вексфрод и Дрогеда од рамките на ирската втора лига. Домаќините играат катастрофално оваа сезона, па не е ни чудно што после 14 изиграни кола се наоѓаат на последната позициај со вкупно освоени 8 бода. Дрогеда има јасни амбиции за повраток во Премиер лига, па ќе направи се за да го оствари тој план. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.58.

УСПЕШНОСТ MAJ: 23/30

ВЕКСФОРД – ДРОГЕДА 2
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*