ТИП НА ДЕНОТ: (30.05.2019,15:00) ГЕФЛЕ – ТОРЕН

ОТВОРЕНА ИГРА ВО ШВЕДСКА

Шведска, Трета лига, 30.05.2019: Гефле – Торен ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Гефле и Торен од рамките на третата лига во Шведска. Гефле ја започна доста лошо оваа сезона и се наоѓа во вториот дел на табелата, но во последните пет натпревари врза две победи и успеа да ги избегне црвените позиции. Од друга страна Торен се подобри во последно време и оствари добри резултати, па надежта за овој клуб се врати. Наш предлог е гол-гол, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.91.

УСПЕШНОСТ MAJ: 22/29

ГЕФЛЕ – ТОРЕН ГГ
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*