Што се уплаќа денес? (30.05.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател и благодарение на тоа наплтивме коефициент 2.40, па за денес имаме нешто слично на тоа.

Нигерија У20 – Украина У20 – Х @ 2.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.396 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 284 евра, за реми 10.077 евра, додека останатите 34 евра се уплатени за победа на Украина У20.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*