ТИП НА ДЕНОТ: (29.05.2019,19:10) ВАТЕНС – ЛУСТЕНАУ

ВАТЕНС ЗА ПРВА ЛИГА

Австрија, Втора лига, 29.05.2019: Ватенс – Лустенау ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ватенс и Лустенау од рамките на австриската втора лига. На само две кола пред крајот Ватенс има одлична предност за плсман во австриската елита. Од друга страна за гостите ова првенство е веќе завршено, па немаат повеќе потреба од бодови. Дилеми околу овој натпревар немаме и очекуваме доминација на домаќините. Наш предлог е победа за домаќинот, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.66.

УСПЕШНОСТ MAJ: 21/28

ВАТЕНС – ЛУСТЕНАУ 1
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*