ТИП НА ДЕНОТ: (14.05.2019,20:30) ЛЕГНИЦА – СЛАСК

БОРБА ЗА ОПСТАНОК

Полска, Плеј аут, 14.05.2019: Легница – Сласк ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Легница и Сласк од рамките на полскиот Плеј аут. Очигледно е дека и двете екипи не ги исполниле своите цели бидејќи се борат за опстанок. Имено, домаќините имаат исто бодови колку и екипата која ќе патува следната сезона во втора лига, а предноста на гостите е само еден бод. Овде очекуваме дека ќе има голема борба со цел да се обезбеди опстанок, па затоа типуваме на голови. Наш предлог е гол-гол, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.63.

УСПЕШНОСТ MAJ: 9/13

ЛЕГНИЦА – СЛАСК ГГ
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply