ТИП НА ДЕНОТ: (26.04.2019,20:00) РЕД СТАР – МЕЦ

ДУЕЛ НА ПРВИОТ И ПОСЛЕДНИОТ

Франција, Лига 2, 26.04.2019: Ред Стар – Мец ТИП 2

Резултат: 1-2

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ред Стар и Мец од рамктие на втората француска лига. Според моменталнта ситуација на само неколку кола пред крајот, Ред Стар нејверојатно ќе „патува“ едно ниво подолу. Од друга страна Мец има одлична предност и амбиции за во прва лига. Веруваме дека таа предност ќе ја сочува до крајот и ќе ја оствари својата цел. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.63.

УСПЕШНОСТ АПРИЛ: 17/25

РЕД СТАР – МЕЦ 2
Регистрирај се за БОНУС во 1xBet ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*