Малери и махери на колото

малери и махери

Како и сите понеделници наназад, така и овој ние издвоивме вест специјализирана за малерите и махерите кои го одбележаа ова коло. 

Малер 1

Oвој играч избрал 14 натпревари со знак тим да постигне два гола. Тој го уплатил тикетот за 210 денари, но за жал Барселона што не постигна два гола му зеде неверојатни 155.000 денари.

Малер 2

Овој тиект е од четвртокот кога играа натпреварите од ЛЕ. Како и сите играчи, така и овој веруваше во доминација на Челзи, па ја изиграл 2 и 2+ полувреме, но за жал натпреварот заврши 0-1 и го остави без 9200 денари.

Махер 1

7 натпревари на конечен тип со солидни коефициенти изиграл овој играч и ги уплатил за 1500 денари. За негова среќа сите се добитни, па си заработи скоро 30.000 денари. За убаво да се трошат.

Махер 2

Мајсторски тикет. Играчот изиграл различни видови  типови и за уплата од 100 денари заработи 75.000 денари. Браво мајсторе!

 

Be the first to comment

Leave a Reply