Ова е тикетот кој му го промени животот на овој Босанец!

Како што пренесуваат германските медиуми, еден среќен Босанец кој живее близу Дизелдорф, преку ноќ се збогати благодарние на обложувањето.

Имено, тој на својот тикет изиграл 19 натпревари и вложил на тој тикет се на се 10 евра.

Тамошните медиуми наведуваат дека никој не верувал дека ќе ги погоди сите натпревари, односно дека тој преку ноќ ќе заработи 100.000 евра.

Oткако ги погоди натпреварите, добитникот го испрати тикетот до германските медиуми, а неговиот идентитет сакал да остане анонимен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*