Статистиката нуди коефициент 2.95, а тоа е доволно за одличен почеток на неделата!

традиција

Денес во 19:30 часот, во рамките на второто коло од Луксембург лигата не очекува дуел помеѓу Дунделаж и Дефеданж. Може да кажеме дека овој натпревар е интересен за љубителите на статистиката.

Имено, на последните шест натпревари помеѓу овие две екипи, барем еден од двата тима не успева да постигне гол. Тоа и не е толку страшно, но коефициентот за Н.Г денес е неверојатно висок односно 2.95. Секако, ова е само статистика, но фактот не може да се заобиколи дека двете екипи на последнтие шест натпревари не изиграле гол-гол.

статистички тип

Овој натпревар го има само во малку обложувалници, а една од нив е обложувалницата на 1хBet.

Двата тима постигнуваат гол – НЕ  @ 2.95 во 1хBet

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*