1xBet нуди бонус за губитници!

1xBet

1xBet им нуди поддршка на своите играчи во тешките периоди со тоа што има дава бонус за серија на губитни облози!

За серија на 20 губитнички облози ќе добиете:

Влогови од $2 – $100 бонус.

Влогови од $5$250 бонус.

Влогови од $10 – $500 бонус.
Регистрирај се на 1XBET

Како да се квалификувате за бонусот:

  • Регистрирајте се на 1хBет ТУКА
  • Уплатете 20 облози по ред на различни спортски настани. Сите облози мора да се процесирани како изгубени.
  • Сите облози мора да се уплатени во период од 30 дена.
  •  Минимален влог* е $2 или еквивалентна сума во вашата валута. Коефициентот не може да е поголем од 3.00. Понудата вклучува само сингл и комбинации.
  •  Комбинациските облози треба да се уплатат на различни спортови и на различни исходи. Сите избрани настани во комбинацискиот облог треба да се губитни.
  • Дали сте уплатиле 20 последователни губитнички облози кои се во согласност со сите правила? Тогаш пратете ни e-mail на [email protected], наведете го бројот на вашата сметка и ставете наслов “Серија на губитнички облози”.
  • Бонусот важи само за една сметка по човек, семејство, домаќинство, компјутер или IP адреса. Ако има сомневање дека се прекршени правилата со создавање повеќе сметки (со лажна лична карта, во соработка со други играчи) 1xBet ќе го поништи бонусот.

* При брзи или некомплетни регистрации, бонусот нема да се додели.
Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*