Кук дебитираше за репрезентација и му донесе голема добивка на својот дедо!

Она што го најавивме пред неколку дена сега доби и официјална потврда, дедото кој веруваше во својот внук стигна до добивка од 17.000 фунти!

Неодамна ја пренесовме приказната за дедото кој се обложил на својот внук Левис Кук дека ќе настапи за селекцијата на Англија. Кук, не доби шанса во првиот пријателски натпревар, но доби вчера во ремито против Италија.

Имено дедото се обложил на својот внук кога тој имал само 17 години (денес има 21). Тој вложил сума од 500 фунти и добил коефициент 33:1, дека неговиот внук ќе заигра за репрезентација до 26 години. Сега гордиот дедо стана побогат за 17.000 фунти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*