Зголемете ја добивката за 60% во 10Bet!

10Bet

Ни претстои период каде што во понудата за обложување ќе имаме мали коефициенти, но тоа не значи дека ќе добиете малку ако играте во 10Bet. 

За да не биде добивката мала, 10Bet нуди екстра бонус на добивката доколку изиграте повеќе натпревари. За да се квалификувате за бонусот треба да играте натпревари со коефициент поголем од 1.20 и да изиграте најмалку 2 натпревари.

Долу во табелата може да погледнете за колку натпревари колку бонус ќе си добиете.

Регистрирај се на 10Bet

10Bet

 

 

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*