Малери и Махери на колото!

Во нашата редакција пристигнаа повторно тикети за категоријата „малери и махери на колото“, а ние решивме да ги споделиме со вас. Може да забележете дека тикетите се од ова и од претходното коло.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Погледнете:

Тикет бр.1

На овој тикет играчот 10 натпревари со играта паѓаат повеќе голови во второ полувреме. Дуелот помеѓу Престон и Миделсброу го остави овој играч без 26.000 денари.

малери и махери

Тикет бр.2

Многу храбар тикет, но за жал Ливерпул и покрај водството кое го имаше Лестер успеа мудро да ги совлада.

малери и махери

Тикет бр.3

Момците на Мурињо не го усреќија овој играч со неверојатни 100.000 денари. Жално.

малери и махери

Тикет бр.4

Турскиот Османлиспор е виновникот за овој тикет. Фантастични 57.000 денари не го усреќија овој играч за само еден гол во првото полувреме.

малери и махери

Тикет бр.5

Последниот тикет го резервираме за махерот. Изиграни 4 натпревари со знакот и двата тима постигнуваат гол во прво полувреме. Тикетот е уплатен за 150 денари, а добивката изнесува 86.000 денари. Нека му е со среќа 🙂

малер и махери

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*